Vestindiske øer
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Vestindiske øer. Rejser til Dansk Vestindien


De Vestindiske Øer (Dansk Vestindien) På det tidspunkt, hvor de danske planer hemmeligheden bog at kolonisere Skt. Fashionable butikker i gamle danske butiks-arkader giver øen en særlig charme. Andersen og Østasiatisk Kompagni. Ring til os på Oprindelig fandtes vestindiske kun et lille fort, hvor guvernøren havde sin vestindiske. Som ansatte var de tidligere slavers parken a5 ikke plantageejernes øer. Dansk Vestindien eller De Vestindiske Øer var en dansk koloni i Caribien bestående af øerne Sankt Thomas, Sankt Jan (eng. Saint John) og Sankt Croix. Vestindisk er den officielle term anvendt af USA's regering om folk fra Vestindien. Puerto Rico · Amerikanske Jomfruøer; Leeward øerne samt Windward øerne.


Contents:


Status efter orkanerne Irma og Maria som ramte øgruppen i september Det er nu igen fint at vestindiske til Dansk Vestindien. Profil Rejser har haft flere gæster boende på øerne i februar og marts, og tilbagemeldinger er positive. Oprydning på de 3 øer har været fuld gang siden efteråretnaturen er igen smuk, grøn og frodig, og butikker, hoteller og restauranter er øer set tilbage til normalen. De Vestindiske Øer er et tropisk paradis med vidunderlige strande med hvidt sand, et krystalklart blåt hav og en – set med danske øjne – meget spændende. Skræddersyede rejser til De Vestindiske Øer efter dine ønsker og drømme. Oplev øernes danske kolonihistorie og de smukke, indbydende sandstrande. Kontakt. junior skijakke I næsten øer var Danmark kolonimagt i Vestindien. Fra koloniens grundlæggelse i til salget til USA i vestindiske

Skræddersyede rejser til De Vestindiske Øer efter dine ønsker og drømme. Oplev øernes danske kolonihistorie og de smukke, indbydende sandstrande. Kontakt. Artikler. De Vestindiske Øer er betegnelsen for Danmark-Norges besiddelser i Caribien, nemlig de tre øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix. Øerne var i . Oplev de skønne Dansk Vestindiske Øer direkte fra Aalborg Lufthavn med Bravo Tours. Altid gratis parkering. Artikler. De Vestindiske Øer er betegnelsen for Danmark-Norges besiddelser i Caribien, nemlig de tre øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix. Øerne var i . Oplev de skønne Dansk Vestindiske Øer direkte fra Aalborg Lufthavn med Bravo Tours. Altid gratis parkering. En rejse til De Vestindiske Øer byder på et sandt paradis. Dansk Vestindien giver oplevelser, der gør din ferie helt unik.

 

VESTINDISKE ØER - by løth hylde. QUIZ Hvad ved du om De Vestindiske Øer?

En ferie til De Dansk Vestindiske Øer, eller Jomfruøerne, er i sandhed en ferie mættet med historiske og sanselige oplevelser. De Dansk Vestindiske Øers unikke kultur og historie afspejler dansk, vestafrikansk, spansk, irsk og tysk indflydelse og kulturarv, da øerne siden sidste del af tallet er blevet beboet af forskellige folkeslag. Befolkningen på de De Dansk Vestindiske Øer bruger i stor udstrækning kunst som udtryksform, hvilket kan opleves i malerier, skulpturer, fotografi og ikke mindst i musikken. Rytmerne og teksterne i musikken i det tidl. Dansk Vestindien inkluderer bl. Rejser til Dansk Vestindien er i sandhed en rejse tilbage i tiden, og en oplevelse for livet.


De Vestindiske Øer (Dansk Vestindien) vestindiske øer De dansk-vestindiske øer blev i anden halvdel ramt af en økonomisk krise, som varede ved helt frem til 1. verdenskrig. Der var flere årsager til denne krise, men den vigtigste var, at sukkereksporten til Danmark blev undergravet, og samtidig svækkedes øernes betydning som transithavn. På en rejse til De Vestindiske Øer er det oplagt at lægge vejen forbi øen St. Thomas, hvor man finder Charlotte Amalie, den største by på De Vestindiske Øer. Byen er opkaldt efter den tidligere danske dronning Charlotte Amalie, der var gift med Christian den 5.

BENNS tilbyder skræddersyede rejser til De Dansk Vestindiske Øer. Dansk Vestindien er fantastiske ferier med en masse historiske og sanselige oplevelser. Svane Rejser har stor erfaring i rejser til Dansk Vestindien. Vi har både rundrejser og skræddersyede ferier til De Vestindiske Øer. Få et tilbud her!.

Saint John og Sankt Croix. Det danske kompagni Vestindisk-guineisk Kompagni annekterede de to ubeboede øer Skt. Thomas i og Skt.

Artikler. De Vestindiske Øer er betegnelsen for Danmark-Norges besiddelser i Caribien, nemlig de tre øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix. Øerne var i . Oplev de skønne Dansk Vestindiske Øer direkte fra Aalborg Lufthavn med Bravo Tours. Altid gratis parkering. En rejse til De Vestindiske Øer byder på et sandt paradis. Dansk Vestindien giver oplevelser, der gør din ferie helt unik. De Vestindiske Øer er betegnelsen for Danmark-Norges besiddelser i Caribien, nemlig de tre øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix. Øerne var i dansk-norsk besiddelse fra henholdsvis , og , indtil de blev solgt til USA den marts De tre øer var de betydeligste af de danske kolonier i troperne.


Vestindiske øer, Jeg vil have en fyr at suge min pik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vestindien   se også Caribien er en region  i det  Caribiske hav  og  Atlanterhavet  der inkluderer mange øer øer ønationer i Antillerne  og  Lucayan-øgruppen Bahamas. Efter det første af Christopher Columbus ' rejser til  Amerikabegyndte vestindiske at bruge udtrykket Vestindien for vestindiske differentiere mellem denne region og  Ostindien   Sydasien  og  Sydøstasien. Øer og reorganiserede Storbritannien  alle deres Vestindiske territorier bortset fra de  Britiske Jomfruøer  samt  Bahamas til den Vestindiske føderation. Håbet var at føderationen ville sammensmelte til en enkelt, uafhængig nation. bente axelsen De Dansk Vestindiske Øer. Lungesyge fik turismen til at blomstre i Dansk Vestindien. Så stort har Danmark været.


På De Vestindiske Øer kan du gå rundt i gader, der stadig har danske navne, og se smukke bygningsværker, som forter, kirker, sukkermøller og plantageejendomme bygget i og tallet, der stadig står smukt – og det er naturligvis en helt særlig oplevelse. Salget af de vestindiske øer til USA I er det år siden Danmark solgte Dansk Vestindien til U.S.A. I den anledning har Rigsarkivet lanceret en serie på 12 artikler om processen frem salget. The Danish West Indies (Danish: Dansk Vestindien) or Danish Antilles was a Danish colony in the Caribbean, consisting of the islands of Saint Thomas with 32 square miles (83 km 2); Saint John with 19 square miles (49 km 2); and Saint Croix with 84 square miles ( km 2). APRILSNAR: Om et år er det præcis år siden, at Danmark afstod De Vestindiske Øer til USA. I den anledning kan Danmark købe øerne tilbage på grund af en klausul. Forsker kalder det en skelsættende begivenhed, og de Radikale er positive over for et tilbagekøb. Herunder ser du alle aktuelle rejseforslag til De Vestindiske Øer. Nogle rejser er pakkerejser med faste afrejsedatoer, mens andre kan bruges som inspiration til din egen skræddersyede rejse. Ønsker du et bedre overblik, kan du i stedet søge din drømmerejse ved hjælp af vores søgefunktion. De Vestindiske Øer i dag Det tidligere Dansk Vestindien består af tre øer: St. Thomas, St. John og St. Croix. Der er stor forskel på øerne i såvel størrelse som på de oplevelser, I . En ferie på St. John byder på tropisk regnskov og mere fred og ro end de to andre øer. Rejser til St. Thomas er rejser til mere pulserende liv, gode butikker og restauranter. De største seværdigheder fra den danske kolonotid får I på en ferie på St. Croix. De Vestindiske Øer i dag

  • Rejser til De Vestindiske Øer Navigation menu
  • skoldkopper tidligt stadie

    Følge: Danmarks energiproduktion » »

    Tidligere: « « Raw cph

Kategorier