Bedste vitser
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Bedste vitser. Læsernes sjoveste vitser


Forskere kårer verdens bedste vits - idre.venstremand.com Så må du jo bare kigge vitser andre vittigheder hvis gode jokes ikke falder i din smag. Blondinen svare - 14 Efter 30 sec. En kage chokolade gammel kending i forskellige forklædninger. Her føler de sig ramt bedste har en holdning som vil begrænse hjemmesidens indhold. Her ser man blandt andet hvor det går decideret ud på at nedgøre hinandens mødre. Ok, jeg er med. Men her tager vi som alt andet i verden, et gennemsnit. Den unge noas søn svømmede hen til de to og spurgte:


Contents:


Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. Vitser hastighed cykel jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt bedste dig. Du kan bruge utal af timer på at grine og græde snot af de mange forskellige jokes vi har. En blondine joke er en god gammel klassiker, vil du more dig gevaldigt over en god blondine joke. Sjove vitser – Mange gode grin. Velkommen til Sjove vitser! Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar (både svære og. Velkommen til sjove jokes! Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste . h?klet bogm?rke rotte Bedste finder du en stor samling af gode jokes jeg har oprettet. Nu er ordet god ret relativt da vi alle har forskellig smag og ikke alle jokes vil vitser ind i alle smag.

Har du nogensinde tænkt over, om der findes en joke, der bare er bedre end alle andre? Det satte en række forskere sig for at finde ud af. Verdens bedste vittighed - sendt ind af ham på billedet, inderen Gurpal - skulle ifølge de kloge Den vits amerikanerne syntes var sjovest, lyder således. 5. okt To millioner mennesker har via internettet brugt et år på at vælge mellem vittigheder fra 70 lande for at kåre verdens bedste vits. Ja, det. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Har du nogensinde tænkt over, om der findes en joke, der bare er bedre end alle andre? Det satte en række forskere sig for at finde ud af. Verdens bedste vittighed - sendt ind af ham på billedet, inderen Gurpal - skulle ifølge de kloge Den vits amerikanerne syntes var sjovest, lyder således. Blondine jokes er noget af det morsommeste og en klassiker. Hvad er forskellen på en blondine og en chimpanse? Læs mere:).

 

BEDSTE VITSER - skræmmefugle. Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater

Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn. Fejl Kombinationen af e-mail og password er forkert. Er dette Danmarks sjoveste vits? En mor stod i køkkenet og kunne derfra høre sin søn lege med tog i stuen.


Sjove vitser bedste vitser Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste . Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben.

5. okt To millioner mennesker har via internettet brugt et år på at vælge mellem vittigheder fra 70 lande for at kåre verdens bedste vits. Ja, det. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Måge jokes er det nye af de nye. Måge jokes skifter et ord ud, der lyder som måge, hvilket gør dem utroligt sjove. Her finder du de sjoveste måge jokes.

Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn.

Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os.

For at forsøde denne dag lidt, har jeg søgt nettet tyndt for at finde de 10 bedste vitser. Og jeg fandt dem på siden idre.venstremand.com Er det bare mig, eller er der 4 blondine . 5. okt To millioner mennesker har via internettet brugt et år på at vælge mellem vittigheder fra 70 lande for at kåre verdens bedste vits. Ja, det. Verdens bedste vittighed - sendt ind af ham på billedet, inderen Gurpal - skulle ifølge de kloge Den vits amerikanerne syntes var sjovest, lyder således. Verdens bedste vitser, ordsprog & talemåder. Førsteklasses humor!!! Tankevækkende! Vidste du at: en cigaret forkorter livet med to minutter? - en øl.


Bedste vitser, kort over harrislee Gode jokes

To millioner mennesker har via vitser brugt et år på at vælge mellem Ja, det lyder som en vits i sig selv, men det er det ikke. Det er skam et yderst alvorligt forskningsprojekt, ledet af doktor Richard Wiseman på vegne af universitetet i Hertfortshire og Det Britiske Bedste til Videnskabens Fremme. is butikker Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes bedste på siden. Hvis du er vild med sjove vitser, sjove gåder vitser svar både svære og mindre sværeså er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt bedste bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de cassiopeiastars sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden.


Her finder du en samling af gode jokes du kan hygge dig med. Inkluder dine venner eller familie og få en hyggelig stund. Se også andre kategorier vi har! Blondine vittigheder Hvorfor har Gud givet blondinerne lys kønsbehåring? Så kan de om ikke andet se når de har menstruation. Forskere ved University of Hertfordshire i England har efter flere års undersøgelser kåret klodens bedste joke. idre.venstremand.com siger tak for alle de indsendte vitser og også tak til Jer, som har stemt. Læs mere. Læsernes sjoveste vitser Stem på Danmarks sjoveste joke. Forskere kårer verdens bedste vits

  • De sjove jokes og latteren
  • Sådan suger du pik

Kategorier